Néptánctanfolyam kezdőknek.

 
A Csaba Kulturális Egyesület a Táncművészetért szervezésében
Újra néptánc tanfolyam kezdőknek! 0 – 99 korig.
Ha eddig kimaradt az életedből, de szeretnél megismerkedni a magyar néptánc ízével, akkor korosztálytól függetlenül köztünk a helyed! Várunk minden kedden, 18-21 óráig. Képzésünk 10 hónapos, de utána is van lehetőség a folytatásra.                 A részvétel anyagi vonzata:  alkalmanként 600, vagy fél évadra 9000, vagy teljes évadra 16000 forint.
Bővebben az első foglakozáskor, 2019. szeptember 10-én, kedden este 18 órakor. De ha addig is van kérdése valakinek szívesen válaszolok, Pintér Tibor 30/3223393.
Helye: Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ, Tükrös terem.
Megosztás

0-tól 99 éves korig

0-tól 99 korig!
Ha szeretnéd megérezni a szabadság ízét és közben érezni az összetartozást is, ha szeretnéd legalább néhány órára elfelejteni mindennapjaid gondjait, ha még nem tudod milyen a kellemes fáradtság, de megismernéd, akkor köztünk a helyed. Szeretnéd megismerni őseid néptánc kultúráját? Megteheted, gyere közénk! Ősztől újra indítjuk kezdő csoportunkat a Mindenki Néptánc Iskolája keretei között. Ha tudsz már táncolni, haladó csoportjainkban is találhatsz magadnak megfelelőt, de ha a színpadot is fel tudod vállalni, az azzal járó kötelességekkel együtt, akkor is szeretettel várunk. Figyeljétek hirdetéseinket, oldalunkat, szórólapjainkat!
A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Megosztás